Monday, January 18, 2010

Shit vad tiden går...

Det känns som at det bara var häromdagen som vi var på Hannas student. Nu nästan fyra år senare har hon tagit examen. Min Hanna... =) Jag är så glad och stolt över henne. I fredags var det examens-kalas/-fest. Vi var där runt halvsju och var hemma igen vid halvfyra!!! Jag hoppades att jag skulle orka till elva/tolv men det var så roligt och tiden bara flög iväg. Tack för en underbar dag!!! Hoppas att den var perfekt för dig!


Jag och huvudpersonen.


Prisenter!





TAL TAL TAL !!!

Andreas "tvingar" Mela att halsa bubbel...

Och då blir man så här... =)




Wednesday, January 13, 2010

Mys i soffan

Fick förfrågan av Nina för ett tag sedan att följa med på fest till Hanna i teamet. Svarade glatt ja! Ngn dag innan så frågade jag Nina vilka som skulle komma. Fick som svar att det skulle bli jag, hon, Hanna, Mia och kanske Sanna, Erika, Evelina och Simon. Fan vad kul. Alltså så är det Nina som ska ha fest fast hos Hanna.., tänkte jag. =) Bara massa känningar. När Nina och jag sen var på väg till festen så frågar jag henne på skoj om det är så. Näe det var det ju inte direkt. Det skulle bara vara jag, hon, Hanna, Mia. Hannas kille plus en kompis skulle också vara där fast inte med oss.... =) När vi sen kommer dit så är det fullt med folk. Säkert 15-20 pers varav pojkvännen hade fyllt 30, en annan kille hade fyllt tidigare och en tredje samma dag... Värsta festen var det och vi hade jättekul men Nina hade verkligen stenkoll. =) Så här förvirrad är hon i de flesta situationer fast det är på ett skönt sätt på ngt vis. Hahahhah men hon är underbar!!! Tack för en superkväll!!!

Innan jag gick så hade familjen lit mys i soffan. Älskar min familj sååå mkt!!!
POSS






Molly älskar att bada


Om det inte är mamma och pappa som är bäst i hela världen så är det nog att bada. Här tillsammans med mamammamamamma-froggyn som hon fick av morbror i födelsedagspresent.


Tisdag 5/1-10

Då blev sönerna Moberg med fästmöer bjudna på middag.
Vad: Ugnsstekt Oxfilé med klyftpotatis och rödvinssås.
Hos: Mamma Christine, Svärmor Christine och numera Farmor Christine.
Hon är jäkel på att laga god mat.
Tack ännu en gång. =)

Sannur!

Molly tittut hos farmor bakom rödtjut...

Lööööv!

Farbror är en rolig filur.




Vem kan ha tagit dessa kort...
Är det ingen annan som tar kort på oss så får vi göra det själva.


Ingen aning.., kanske för att slippa se dubbelt på väg ner i soffen???


Monday, January 4, 2010

Leos lekland tidigare i december plus lite annat




Världens bästa morbror följde med och lekte.