Friday, May 22, 2009

Gårdagen

I onsdags var det fifa hos Anton så jag och Molly var hemma själva. Pappan kom hem runt tre på natten och då sov vi gott sedan länge. På morgon så tog jag och Molly en liten promenad så att pappan skulle få sova ut lite. Vi satte oss i stadsparken i solen och drack kaffe. När Andraes messade om att han var vaken så var det dags att bege sig hem och äta frukost tillsammans. Vi åt underbara mackor med stekt falukorv, stekt ägg och lök på.
Titta vad jag hittade i stadsparken... =O)


Mätta och belåtna och efter lite vila så tog vi alla en promenad till Skällby och kollade på djuren. Fanns inte sååå mkt djur som förr men det var kul att se de små, lurviga kaninungarna. Sen gick vi hem, via Maxi, och grillade. På kvällen en liten tripp för mig till Mela.
Sanna och Johan är just nu i NY!!!
Underbart!!!
Planet från Köpenhamn var så försenat så att de missade planet till NY vid bytet. Så de var fast i Paris ganska länge men vid ca 05:00 i morse svensk tid så var de incheckade och klara, äntligen! Tråkigt för dom, de missade nästan en hel dag i NY, men nu är de där. Helt sjukt ju!!! Bor typ på lyxhotell, 21:a våningen, med underbar utsikt över staden. =)
I kväll ska vi dricka alkohol på byttan. Ska bli mkt trevligt!!!
Även i morgon blir det nog detsamma.

Ligga på magen

Vi övar på att ligga på magen och sitta lite. Magen brukar funka i några minuter och sen blir hon jättearg. Sitta är ok men hon ramlar framåt eller åt sidorna hela tiden. Kanske lite tidigt ändå...



Leka med nappen är roligt och så länge teven är på så kan det väl vara ok...


Monday, May 18, 2009

Dop

Helgen har vart jättebra! I fredags så kom Sanna och Erika förbi. Vi drack lite vin och pratade. Mkt trevligt som vanligt!!!

I lördags var det äntligen dags för Mollys dop... Dessa förberedelser... Hon var så fin och duktig. Hon var vaken och lugn. Smaskade på sin hand hela tiden medan hon spanade ut över kyrkan och sina familjemedlemmar. Efter kyrkan så åkte vi hem till Mollys mormor på dop-fika.

Moster Linda var gudmor och farbror Johan var gudfar.
De skötte sina uppgifter med bravur.

Tack så mkt för ALLT!!!





























Molly fick massa fina presenter!

Av mormor, bonusmorfar och morbor Filip fick hon ett smycke-skrin i silver som det ska ristas in Molly Moberg på. Ett halsband med ett fyrklöver i hänge och en bankbok. Ett konto där det kommer sättas in pengar på från dom i framtiden.
Av morfar fick hon ett foto-album där hennes dop-dag ska ristas in.
Av farmor och farbror John fick hon ett fotoalbum. Av farmor fick hon även grisen Nasse som höll i ett paket med en ring i. Ringen fick farmor av Andreas farmor som också hette Molly Moberg och nu fick lilla Molly den av sin farmor. Så fint...
Av farfar, bonusfarmor och barnen så fick hon ett halsband med en björn som hänge.
Av moster Linda och Markus fick hon en sparbössa i form av en ko och ett besticksett.
Av farbror Johan och tant-faster Sanna fick de en tur-berlock i halsband.
Av mormoster, moster Mikaela och Jonathan fick hon en jättefin ram med namn, dopdag, födelsedag, födelseklockslag, vikt och längd inristat.
Av mormors bror och familj fick hon en fin blomma och en ram är på väg med inristade saker.

Jag hoppas att jag inte har glömt ngt eller ngn.

TACK ALLA!!!

Syssling

Molly var förra helgen och hälsade på sin nya syssling. Ett underbart underverk. Så liten och söt. Mamma Emeli och pappa Jens har äntligen fått sin lilla Ture.
Välkommen!!!









Wednesday, May 13, 2009

Videosnuttar från babysimet idag


Några filmsnuttar från dagens aktivitet.




Ett, två, tre och dyk...



Spännande med långdyk. Öppnar ögonen på slutet.



Som en karusell. Så mysigt!!!

Bilder från babysimet idag

Idag har vi vart i simhallen och badat. Moster Mikaela följde med och fotade.
Det var mkt roligt idag med massa dyk.