Friday, May 22, 2009

Gårdagen

I onsdags var det fifa hos Anton så jag och Molly var hemma själva. Pappan kom hem runt tre på natten och då sov vi gott sedan länge. På morgon så tog jag och Molly en liten promenad så att pappan skulle få sova ut lite. Vi satte oss i stadsparken i solen och drack kaffe. När Andraes messade om att han var vaken så var det dags att bege sig hem och äta frukost tillsammans. Vi åt underbara mackor med stekt falukorv, stekt ägg och lök på.
Titta vad jag hittade i stadsparken... =O)


Mätta och belåtna och efter lite vila så tog vi alla en promenad till Skällby och kollade på djuren. Fanns inte sååå mkt djur som förr men det var kul att se de små, lurviga kaninungarna. Sen gick vi hem, via Maxi, och grillade. På kvällen en liten tripp för mig till Mela.
Sanna och Johan är just nu i NY!!!
Underbart!!!
Planet från Köpenhamn var så försenat så att de missade planet till NY vid bytet. Så de var fast i Paris ganska länge men vid ca 05:00 i morse svensk tid så var de incheckade och klara, äntligen! Tråkigt för dom, de missade nästan en hel dag i NY, men nu är de där. Helt sjukt ju!!! Bor typ på lyxhotell, 21:a våningen, med underbar utsikt över staden. =)
I kväll ska vi dricka alkohol på byttan. Ska bli mkt trevligt!!!
Även i morgon blir det nog detsamma.

1 comment:

Andreas said...

Härligt med frukost. Och "lång" sovmorgon! =)
Det var en bra helg! Tack älskling!

(57 kronor!!!)