Monday, September 21, 2009

Sjukling

Molly är sjuk, förkyld. Det värsta är över men snoret rinner som floder fortfarande. Hon är iaf pigg, glad och helt underbar. Förresten så har hennes första tand tagit sig igenom tandköttet nu också. Vad tiden går snabbt!

En av de första presenterna Molly fick uppe på sjukhuset efter hennes födsel var ett par skor. Det var farbror Johan och faster Sanna som hade köpt ett par lacoste-skor till henne men dom var, milt sagt, lite stora... Idag testade vi dom åter igen men de är fortfarande för stora. Hon var väldigt förbryllad och ville inte göra ngnting i dom. Hon ville varken gå eller krypa.., hon ville knappt röra sig alls i skorna men hon var mkt fin iaf.




Mat är bland det bästa som finns enligt Molly. Hon har aldrig spottat ut ngt och äter allt vi ger henne. Vår lilla prinsessa är duktig när det gäller allt.


Tittut! Stå på huvudet och kika är roligt.


Här nedan var i torsdags då hon var som sämst men självklart så bjussar vi på ett leende när mobilen eller kameran kommer fram.



2 comments:

andreas said...

Över 8 månader redan!! Helt underbar, och som du säger: Så otroligt duktig med mat och sömn och allt annat som kan strula! Vi lär väl få igen i tonåren!! ;-)

Ska tiden gå så här fort kommer det kännas som att det bara är en vecka innan jag blir pappa-ledig!!
Puss

Sanna said...

Hon är fantastisk den lilla pluttan!! Längtar tills jag ser henne springa runt i sina alldeles egna Lacost!